Onze Passie

Het belangrijkste in ons vak is de veiligheid van onze leerlingen. Het is onze passie iedereen met een passend lesprogramma in 1 keer te laten slagen en daarna veilig aan het verkeer te laten deelnemen. 

Wij zorgen voor alle ingredienten om goed en snel je rijbewijs te halen. Op de eerste plaats staat veiligheid voorop. Wij gaan voor kwaliteit en zijn een professioneel georganiseerde rijschool. Tegelijkertijd bieden we rijlessen tegen een eerlijk, voordelig tarief en volg je bij ons niet meer lessen dan nodig. 

Het resultaat van deze insteek is een hoog slagingspercentage en veel tevreden geslaagde kandidaten. Onze aanpak is gestructureerd, maar ook persoonlijk zodat je het vertrouwen opdoet om veilig en goed aan het verkeer deel te nemen. 

Onze aanpak en lesaanbod zorgt er bovendien voor dat je nooit te veel uitgeeft aan je rijbewijs!

Wij verzorgen de rijopleiding in modules en hanteren de RIS methode. Lees hier meer over de methodiek op de site van het CBR.

Onze focus

M.Husein Saif
M.Husein Saif
2023-06-03
Zeer goede rijinstructeur ik raad het zeker aan!!
Shekeba Yousufzai
Shekeba Yousufzai
2023-06-03
Behulpzame rijinstructeur. Begreep alles wat die zei goede uitleggen en heel vriendelijk.
Mike Portanger
Mike Portanger
2023-05-15
Ongeveer 1.5 jaar geleden nadat mijn vriendin haar lessen bij Yosuf afgenomen had zelf ook begonnen met lessen. Yosuf is erg geduldig, legt alles duidelijk uit en heeft veel kennis en ervaring om de juiste methode toe te passen om jou zo goed mogelijk klaar te stomen voor je rij examen. De combinatie van een prettige sfeer tijdens de lessen en de goede prijzen maken Yosuf een erg goede opleider.
P. v.d. D.
P. v.d. D.
2023-05-15
Yosuf is een zeer goede instructeur, die goed in de gaten heeft wat je goed doet en wat er beter kan. Deze verbeterpunten laat hij dan meer terug komen in de lessen. Veiligheid is een belangrijk punt (dit is waar de uiteindelijke examinator ook het meeste naar zal kijken), maar ook zelfverzekerd en sociaal rijden -zo lang het veilig is- is iets waar hij op inspeelt. Verder legt hij alle regels én mogelijke foutjes die je maakt, goed uit aan de hand van de consequenties die er aan vastzitten. Na een X-aantal rijlessen gaf Yosuf aan dat ik al klaar was voor het praktijkexamen. Zelf heb ik ervoor gekozen om nog een paar lesjes extra te doen, puur voor het extra oefenen. Daarna heb ik het praktijkexamen in één keer behaald. Thanks, Yosuf!
Kayla Prananta
Kayla Prananta
2023-05-12
Mijn rij-instructeur Yosuf is een vriendelijke man met veel geduld! Hij heeft mij goed leren rijden. Zeker aan te raden!
Daniela Ramirez
Daniela Ramirez
2023-05-12
Vandaag geslaagd voor mijn examen!! Hele fijne en professionele rijschool. Ik raad iedereen SpoedDrive aan 👍🏻 Bedankt voor de fijne lessen Yosuf!
Steven Dewoe
Steven Dewoe
2023-05-09
Ik heb veel geleerd.een top rijschool in Delft.echte aanrader
KH
KH
2023-04-16
ik had een goeie ervaring bij deze rijschool heel vriendelijk, behulpzaam en fijne lessen
Gaetano Di Luca
Gaetano Di Luca
2023-04-15
In 1 x geslaagd voor mijn praktijk examen! Grote complimenten voor mijn rij instructeur Yosuf! Omdat hij zoveel ervaring heeft weet hij precies welke aanpak een leerling nodig heeft om te slagen. Hij ziet goed waar je sterke punten liggen en waar de knelpunten zitten waardoor de lessen zeer effectief zijn. Yosuf blijft altijd kalm wanneer je fouten maakt, neemt altijd even een moment om je fouten door te nemen, geeft goeie tips en let heel goed op met alles wat je doet. Maar niet alleen de fouten worden besproken maar ook wat je juist heel goed doet, hierdoor bouw je meer zelfverzekerdheid op wat natuurlijk weer invloed heeft op het rijgedrag. Verder is de auto waar ik in heb gereden heel fijn! Ik raad Spoeddrive voor iedereen aan die zijn rijbewijs wil halen💪 Bedankt Yosuf! Je bent een topper🙏

Professioneel

Onze organisatie is nog jong, maar onze professionele instructeurs hebben al veel leerlingen succesvol begeleid tot een geslaagd eindexamen.

Snel

Wij kijken altijd naar de persoon en de rijervaring en zorgen dat je snel en veilig slaagd!

Instructiekaart

Alle aspecten van het autorijden worden zijn gestructureerd verwerkt in onze instructiekaart. We houden de voortgang per les bij zodat je exact weet waar je staat in het lesprogramma.

Kwaliteit

Wij gebruiken een unieke lesmethode om cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig en veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen.

Snel, voordelig en goed!

0 +
Leerlingen
0
Jaar Ervaring
0
Instructeurs

Vraag direct een proefles aan: