Onze Passie

Het belangrijkste in ons vak is de veiligheid van onze leerlingen. Het is onze passie iedereen met een passend lesprogramma in 1 keer te laten slagen en daarna veilig aan het verkeer te laten deelnemen. 

Wij zorgen voor alle ingredienten om goed en snel je rijbewijs te halen. Op de eerste plaats staat veiligheid voorop. Wij gaan voor kwaliteit en zijn een professioneel georganiseerde rijschool. Tegelijkertijd bieden we rijlessen tegen een eerlijk, voordelig tarief en volg je bij ons niet meer lessen dan nodig. 

Het resultaat van deze insteek is een hoog slagingspercentage en veel tevreden geslaagde kandidaten. Onze aanpak is gestructureerd, maar ook persoonlijk zodat je het vertrouwen opdoet om veilig en goed aan het verkeer deel te nemen. 

Onze aanpak en lesaanbod zorgt er bovendien voor dat je nooit te veel uitgeeft aan je rijbewijs!

Wij verzorgen de rijopleiding in modules en hanteren de RIS methode. Lees hier meer over de methodiek op de site van het CBR.

Onze focus

Professioneel

Onze organisatie is nog jong, maar onze professionele instructeurs hebben al veel leerlingen succesvol begeleid tot een geslaagd eindexamen.

Snel

Wij kijken altijd naar de persoon en de rijervaring en zorgen dat je snel en veilig slaagd!

Instructiekaart

Alle aspecten van het autorijden worden zijn gestructureerd verwerkt in onze instructiekaart. We houden de voortgang per les bij zodat je exact weet waar je staat in het lesprogramma.

Kwaliteit

Wij gebruiken een unieke lesmethode om cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig en veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen.

Snel, voordelig en goed!

Leerlingen
0 +
Jaar Ervaring
0
Instructeurs
0

Vraag direct een proefles aan: