Veelgestelde vragen

Wij zorgen voor alle ingrediënten om goed en snel je rijbewijs te halen. Start vandaag nog en boek direct ten proefles.

Ben je op zoek naar een rijschool in de omgeving van Delft?  Met een focus op kwaliteit en snelheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Na een proefles kiezen we het lespakket dat het beste past.

Wij geven les volgens een gestructureerd programma waarin alle onderdelen van de rijvaardigheid worden behandeld. Niet iedereen start echter op hetzelfde niveau, ook leert niet iedereen even snel. Daarom hebben wij een aantal voorgedefinieerde lespakketen tegen een vaste prijs, zodat je kan zien hoe snel je het rijbewijs kunt behalen en wat het kost.

Bij ons geen verrassingen!

Bekijk hier onze lespaketten.

Wij werken met vaste prijzen. Zodoende weet je waar je aan toebent en loop je niet tegen onverwachte extra kosten op. Uiteraard is het wel zaak om samen te bepalen hoe snel we het lesprogramma kunnen behandelen. Daarom starten we altijd met een proefles en bepalen we dan gezamenlijk welk pakket het best bij jou past.

Boek direct een proefles.

Bij SpoedDrive betaal je slechts € 42 voor een losse rijles van 50 minuten.

Een rijles duurt 50 minuten.

Wij werken met een pool van ervaren instructeurs. Vaak kan al voor de volgende dag een afspraak ingepland worden voor een proefles. 

Neem contact op voor het inplannen van een proefles.

Voor een ieder die 100% slagingsgarantie wilt hebben tegen een vaste prijs, hebben wij een Garantie Pakket. Na een proefles kijken we op welke wijze we het lesprogramma kunnen invullen om voor jou het rijbewijs te garanderen tegen een vaste prijs.

Bekijk hier het Garantie Pakket.

Wij beschikken over een uitgebreid team van instructeurs en stemmen onze beschikbaarheid af op de wensen van de klant. Dat betekent dat we ook ’s avonds en in het weekend lessen.

De proefrijles van 60 minuten kost € 30,- en is echt gratis. Als je daarna rijlessen bij ons neemt, want dan krijg je €30 euro korting op je pakket.

Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat SpoedDrive jou heeft geadviseerd, dan krijg je bij het garantiepakket één herexamen geheel gratis! Dit geldt alleen als je vijf blokuren van 100 minuten koopt. Dat zijn 10 rijlessen x €42 = €420. Op deze manier steek je het examengeld in je rijlessen om aan je fouten te werken waarop je bent gezakt en vergroot je alsnog de kans om te slagen!

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen rijles krijgen in hun eigen tempo en dat de rijlessen voldoen aan hun wensen. Hier houden onze rijinstructeurs dan ook altijd rekening mee.

Ja, bij SpoedDrive is het mogelijk om gespreid te betalen. Wij rekenen verder geen administratie.

1. Ga naar mijn.cbr.nl klik op “inloggen met DigiD” en log in.
2. Vul in het vakje ”CBR-rijschoolnummer” ons rijschoolnummer in. Dit is 2522N0
3. Je ziet dan automatisch het volgende verschijnen:
– Naam: SpoedDrive Rijopleidingen
– Plaats: delft
4. Vul je eigen gegevens in: roepnaam, postcode, woonplaats en je huisnummer.
Nadat je ons bij het CBR hebt gemachtigd, ontvangen wij ter bevestiging een e-mail met daarin jouw toestemming.
U heeft SpoedDrive gemachtigd!

• Rijschool Den Haag
• Rijschool Delft
• Rijschool Westland
• Rijschool Zoetermeer
• Rijschool Voorburg
• Rijschool Rijswijk
• Rijschool Nootdorp
• Rijschool Leidschendam
• Rijschool Den Hoorn

Ja, dat is geen probleem. Let er wel op dat je de rijles minimaal 24 uur van te voren afzegt. Anders zijn wij genoodzaakt om dit alsnog in rekening te brengen. Bij voorkeur natuurlijk altijd zo snel mogelijk doorgeven.

Ja, indien je andere locatie aangeeft – bijvoorbeeld school of werk- kunnen we je daar ook ophalen.

Nee, bij rijschool SpoedDrive hebben wij geen wachtrij. Meestal kan jij per direct starten.

Bij Spoeddrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf de dag dat jij 17 jaar oud bent geworden mag je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van door jou gekozen coach(es) de weg op. Je hoeft dus niet meer tot je 18e verjaardag te wachten om eindelijk met rijlessen te mogen beginnen. Hoe vet is dat?

Snel, voordelig en goed!

0 +
Leerlingen
0
Jaar Ervaring
0
Instructeurs

Vraag direct een proefles aan: